Sunday, 11 September 2011

15% OFF!! (it's rare to happen)

Salam.

Pemberitahuan! Pemberitahuan!
Saya dengan syoknya nak bagitau TUDUNG ROSELLE & SAKURA SEKARANG ADA 15% LESS!!
Tawaran ini sah sehingga ke helaian tudung terakhir. Jadi sesiapa yang dah terlambat minta maaf lah,takleh nak nolong T_T

Memandangkan saya akan sedikit sibuk dengan sem baru (sebab baru mula,sehari dua je), maka segala reply kemungkinan agak lambat. Kalau nak balasan yang cepat,silalah bagi pesanan ringkas ke nombor saya kosong satu tiga-dua enam sembilan tujuh enam lima enam.

Habaq la siapa & nak order tudung mana,saiz apa n bilangan berapa. Jangan pakat main redah naa ;-)

Kiri: Tudung Roselle empat segi
Kanan: Tudung Sakura labuh

Pesanan khidmat masyarakat: Syarat utama nak dapat less ni kena LIKE post ni. Tekan je button like kat bawah tu..Kalau tak tamao bagi less,hehe..

Wassalam.

No comments: